Medicare Uitgeest bv

Een zorg minder!

0251-316358

Kwaliteitsbeleid en AVG

Ons doel is het leveren van het beste product dat aan alle eisen voldoet. Wij geloven dat onze focus op kwaliteit de sleutel is tot succes.

Door te voldoen aan de wet- & regelgeving en gebruik te maken van de laatste versie van de relevante normen bij het ontwerp en de fabricage garanderen wij een “state of the art” en patiëntveilig product.

Wij stellen voldoende middelen beschikbaar om ervoor te zorgen dat kwaliteit tot de kernwaarden van ons bedrijf behoort en blijft behoren.

Ons Kwaliteitssysteem is gebaseerd op de internationale norm ISO 13485. Op basis van deze normen passen wij effectieve en consistente controles toe op onze werkprocessen, instructies en documenten en geeft ons overzicht van onze kwaliteit gerelateerde activiteiten.

We stellen onszelf specifieke doelen t.a.v. kwaliteit en streven naar het onderhouden en voortdurend verbeteren van ons kwaliteitssysteem. Al onze medewerkers, toeleveranciers en klanten zijn uitgenodigd zich hieraan te conformeren en onze inzet te delen.

Dit kwaliteitsbeleid en de voorwaarden opgenomen in ons Kwaliteitssysteem worden regelmatig besproken met medewerkers, het management en de directie om ervoor te zorgen dat het effectief blijft en indien nodig wordt verbeterd.

Onze verklaring voor het beschermen van privacygevoelige informatie volgens de regels van AVG vind u via deze link