Medicare Uitgeest bv

Een zorg minder!

0251-316358

Medicare Uitgeest BV

Met MEDICARE UITGEEST B.V. haalt u een uiterst betrouwbare partner in huis. Wat bieden wij?

  • Een gunstige prijs/kwaliteit verhouding; een zorg minder voor de gebruikers, de inkoopafdeling en de technische dienst.
  • Korte levertijden; veel producten uit voorraad leverbaar.
  • Flexibiliteit; de aanwezige technische kennis maakt het mogelijk speciaal voor de klant gemaakte oplossingen te bieden.

Klik op het icoontje voor onze bedrijfsfilm 

filmpje

De laatste jaren is de werkdruk van de werknemers in de zorgsector aanzienlijk toegenomen. Wij werken met een team van betrokken en enthousiaste medewerkers en onze kwalitatief hoogwaardige producten zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op de belangrijkste taak in ieder ziekenhuis: het verzorgen van de patiënt. Een uiterst belangrijke taak, waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw medische apparatuur. Wanneer het erop aankomt mensen te helpen, telt vooral vertrouwen. 

Onze taak houdt uiteraard niet op bij de aflevering van de producten; ook het onderhoud van uw producten en de training van uw medewerkers verzorgen wij graag voor u. 

 

Wij zijn al sinds de oprichting lid van de NEN Expertgroep Anesthesie- en beademingssystemen (commissies 30100601 en 30100602).

ISO 13485 en CE gecertificeerd bij de Dekra volgens de richtlijnen MDD 93/42/EEG.

Klik hier voor alle certificaten.

Medicare Uitgeest BV
Westerwerf 10
1911 JA UITGEEST

info@medicare-uitgeest.nl

0251 316358

 

NEN